Lankalauantaina Isokynää intiimisti Erkkolassa

27.03.2017

Tuija Töyräs. Kuva Antti Tikkala"Tunnen kuun, kaipaan aurinkoa" on legendaarisen runoilija, lauluntekijä, kitaristi Dave "Isokynä" Lindholmin tuotannosta koostuva laulun ilta. Tuija Töyräksen ja Pekka Tegelmanin esitys kuullaan tunnelmallisessa Erkkolan tuvassa lauantaina 15.4. klo 18.

Näyttelijä Tuija Töyräs ja muusikko Pekka Tegelman tuovat omaleimaisen lyyrikon ja säveltäjän tutut ja tuntemattomat kauniit laulut näyttämölle uusin sovituksin ja tulkinnoin. Runoilija Lindholm piirtää tarinoita laulun muotoon koskettavasti. Sanoituksista löytyy syvien tuntojen tulkintaa rakkaudesta, yksinäisyydestä ja luovuudesta, mutta myös hauskoja oivalluksia ja tuokiokuvia tuiki arkisesta elämänmenosta: Pieni ja hento ote, Sitähän se kaikki on, Puhtaat laivat, Mun laulu juoksi jokeen, Sinussa asuu tuulet, Voi kun riittäis pieni taivas,...

Dave Lindholm on "aito bluesmies, suomalaisen bluesin ja rockin peruskallio". Lukuisia yhtyeitä perustaneen Isokynän näihin päiviin saakka yltänyt levytysura on alkanut jo vuonna 1972 niin ikään legendaarisella Love Recordsilla. Sooloalbumeja on kertynyt 33 ja teosluettelo käsittää yli 500 kappaletta.

Muusa Klubi: Tunnen kuun, kaipaan aurinkoa lauantaina 15.4. klo 18, ennakkoon liput alkaen 12,50 € Lippu.fi. Liput ovella tuntia ennen tapahtumaa hintaan 15,00 €.

Taiteilijakoti Erkkola
Rantatie 25, Tuusula
Puh. 040 314 3471
www.erkkola.fi
facebook.com/erkkola
instagram.com/taiteilijakoti_erkkola

Takaisin


Netland-tuotantoa